Oranje boven!!

Door: mariechelle

Blijf op de hoogte en volg mariechelle

29 Juni 2010 | Nederland, Kerkrade

Wow wat een westrijd hebben we toch gezien! Jullie om 4 uur s'middags en ik 7 uur het s'morgens:P Maar de goals waren even mooi! We misten alleen het commentaar van Jack van Gelder maar dat mag de hollandse pret niet drukken. Ik heb namelijk via LUC programs (de organsiatie die dit voor mij geregeld heeft)een aantal nederlandse studenten leren kennen. Dit was voor mij echt een enorme opluchting. Hoe leuk en aardig mijn roommate Kendra is door het cultuur verschil en verschil in interesses praten we vaak chinees tegen elkaar (of in haar taal spaans:P).
We zijn nu al 2x met een klein groepje samen gaan eten en gisteren naar de film geweest. De film die we gezien hebben in Westwood heette 'Grown UPs'met Adam Sandler,Rob Schneider en Chris Rock in de hoodrollen. Een leuke film en we hadden enorm veel plezier.En dus vanmorgen gezellig de wekker om 6 uur gezet zodat we samen de wedstrijd vanuit de lounge in Rieber Hall konden kijken.
Vandaag had ik weer intermediate actind for the stage les. We moesten allemaal een auto drama voor bereidden. Dit houd in dat je in een paar minuten de highlights van je leven moet beschrijven of situaties die jou hebben gemaakt tot de persoon die je nu bent. Ik had een mooie presentatie weg gegeven en was tevreden. Ik werd wel enorm stil toen een aantal van mijn mede studenten hun verhaal deden. Toen besefte ik pas hoe gezegend ik ben met ouders die om me geven en altijd voor me klaar staan!Een meisje genaamd Tracy had veel in haar leven bereikt alleen waren haar ouders er nooit voor haar. Toen ze slaagde of een wedstrijd won. Elke keer stond ze er in haar eentje voor:(. Een ander meisje genaamd Ethel heeft geen contact meer met haar vader. Hij zit in de gevangenis wegens drugshandel. Je wil niet weten wat ze heeft meegemaakt!:(.Barbera had weer een ander verhaal. Zij verloor haar vriend. Hij pleegde een aantal jaar geleden zelfmoord en weer een andere medestudent genaamd Priscilla biechte op dat ze alcohol verslaafd was en mishandeld was door haar vader die ook dronk. Als je zulke dingen hoort wordt je weer even wakker geschut. Je ziet hier ook veel dakloze op de straat liggen. UCLA mooie gebouwen en studeren voor de rijken onder ons en 2 straten verder op ligt iemand onder een kartonnen doos te slapen:s Dat zijn beelden waarvan je denkt dat je ze alleen tegenkomt in films maar hier in LA (ik zit dus niet ver van de films af)gebeurt het direct onder je neus!
Morgen weer vocal techniques. Dit is echt een leuke cursus. Ik moet 3 nummers ten gehoren brengen en de vrijdag voor vertrek hebben we een gezamelijk concert:Pben benieuwd! Maar ik houd jullie natuurlijk op de hoogte.
En hopelijk dat ik na zaterdag wat leuke pics op de site kan zetten van dinsneyland!En de week erna van LA citytour en de 17 universal studios!!:P:P

• 01 Juli 2010 - 19:38

Johanny:

Hoi Mariechelle,

Ik wil je gewoon even de groetjes doen. Ik zie dat je geniet en het naar je zin hebt!!

Heel veel liefs,
    Johanny

• 03 Juli 2010 - 12:30

Maurice DH:

Blijven schrijven, leuk om te lezen! En na UCLA was het in Oklahoma toch al flink wennen geworden...

• 05 Juli 2010 - 17:40

Fam Caumon Tegelen:

hoi Marichelle,

Jammer, dat je de reis eerder afbreekt wegens heimwee.
    Zo te lezen heb je het nu in elk geval naar je zin en doe je veel ervaringen op en maak je nieuwe vrienden. Geniet er van. Groetjes Jo Gerri en Celine

• 10 Juli 2010 - 19:21

Sandra Meven:

Hallo Mariechelle
    Hoe is het met je
    En is Amerika zo hoe het je had voorgestelt?
    We willen best wel graag eens de foto's willen zien
    Wij wenssen je nog een mooie tijd in Amerika en Cannada

De groeten van Sandra Gerhard en Gerard