onze jongens...
Door: mariechelle
Blijf op de hoogte en volg mariechelle
12 Juli 2010 | Nederland, Kerkrade
Maar ja life goes on en Mariechelle had besloten om even op souvenirs jacht te gaan (als je toch in hollywood bent).
Afgelopen week is er hier weer vanalles gebeurd. Helaas zit ik nog steeds op mijn kamer en heb besloten dat ik morgen bij het summersessions office een klacht ga indienen. Ben al meer dan een week op een switch aan het wachten en elke dag aan het bellen en wordt je van hot naar haar gestuurd. Dit is namelijk typisch amerikaans:regels op regels en papiertjes die je moet invullen. Maar ik zal jullie de hele procedure besparen want anders zit je hier morgen nog mijn verslag te lezen.
Gelukkig ook leuke dingen geweest.Zo had ik afgelopen vrijdag mijn midterm en heb het gevoel dat die wel prima ging.Ik kon alles invullen dus ik ga minimaal voor de 8. En gisteren ben ik met Nene de starline tour van hollywood gaan doen. We hebben gelachen maar de tour was 3x niks. Ze beloven je de huizen in Beverly Hills,Bel air en het hollywood sign. Nou Hollywood sign gezien van kilometers afstand,huizen van de sterren lagen achter hoge struiken en daar betaal je dan voor. Deze week flink aan de slag gaan voor mijn lessen want ik moet een dialoog voorbereiden met een medestudente. Haar naam is Cameo en zij woont hier vlak bij. Echt een leuke meid en we gaan waarschijnlijk (als het weer zo blijft) een dagje naar Venice Beach. Voor zang krijg ik een Italiaans nummer voorgeschoteld dus ben benieuwd.
Maar ik houd jullie op de hoogte. Nog 19 daagjes en dan vlieg ik naar Buffalo.